Welke hulp kunnen we je bieden?

Op gebied van het socialiseren van honden is Bureau hond uniek, we organiseren veel met als doel om honden te socialiseren. Of dit nu met andere honden is of juist met mensen en hun omgeving, wij trainen in de "echte" wereld. Bureau hond biedt hulp in zowel kleine groepjes als individueel in de eigen omgeving. Hieronder volgt het huidige aanbod!

Socialisatie traject (basisgroep socialisatie)

Vanaf januari 2016 beginnen we met socialisatie trajecten in kleine groepjes (4 a 6 honden). Want als je een socialisatie probleem hebt met je hond, dan is het handig als er andere honden zijn om mee te oefenen, maar ook om van te leren. Ik weet inmiddels dat het baasjes enorm helpt om dit traject met andere baasjes te doen.

Meer weten over het socialisatie traject?

Consult Braaf (1 op 1 begeleiding)

Ervaring leert dat 95% van onze klanten genoeg heeft aan Consult Braaf, maar soms is er meer of minder nodig.
Minder omdat het nu eenmaal een klein probleempje is, wat we snel kunnen oplossen.
Meer omdat de klant het niet na 1 consult zelf op kan pakken, omdat het probleem meer aandacht nodig heeft.
In het telefonisch kennismakingsgesprek, laat ik je snel weten hoe het traject er uit komt te zien.

Meer over consult Braaf weten of eerst meer lezen!

Traject Angst de baas

Dit is een uniek traject! Het traject bestaat uit de workshop kalm op commando en workshop empower je hond. Op basis van de angst die de hond heeft, gaan we gericht aan de slag, om jou hond van zijn angst af te helpen. We kunnen bijna elke situatie nabootsen in een veilige leeromgeving.

Meer over traject angst de baas weten?

Workshop Kalm op commando

Het klinkt misschien raar, maar kalm worden op commando kan. Heb jij een hond, die wel wat kalmer kan zijn, in bepaalde situaties, dan is deze workshop leuk om te doen.

Meer weten over kalm op commando?