Ervaring

Anja is erkend lid van "the international association of canine professionals"
Ze reist inmiddels de wereld over om samen te werken met en te leren van onder andere Nelson Hodges, Heather Beck (K9 Lifeline), Jay Jack (gespecialiseerd in spel technieken met zogenaamde Power breeds), en Jason Vasconi (socialisatie specialist) alle zijn zeer succesvolle trainers.
Ook heeft ze een opleiding gevolgd Cesar Millan in Amerika. In 2013 is ze afgereisd naar zijn trainingsfaciliteit “Dog Psychology Centre” in Los Angeles, waar ze in 2013 succesvol haar opleiding “Dogbehavior and Training I” heeft afgerond.
In 2014 is ze wederom afgereisd naar Amerika en heeft ze succesvol haar opleiding gevolgd bij K9 Lifeline, hierdoor is ze gecertificeerd trainer. Ook behaalde ze haar E-touch certificaat afgegeven door "the international school for dog trainers". Dit is wat de trainers van K9 Lifeline zeggen over Anja.

Wanneer nodig heeft ze overleg met Mireille Wildschut (Animal Nature) over voeding en/of voedingssupplementen.

In het 3e kwartaal van 2014 heeft ze een workshop van Ian Dunbar gevolgd.
In september werd ze door Cesar uitgenodigd om zijn live shows te ondersteunen in Amsterdam en Antwerpen.
In het 4e kwartaal van 2014 heeft ze een workshop van Kayce Cover gevolgd, met als doel meer te leren hoe je extreem angstige honden verder kan helpen.
In het 3e kwartaal van 2016 was Anja weer te vinden in de US bij Heather Beck en heeft daar getraind onder leiding van Jason Vasconi en Heather zelf. Daarmee blijft ze op de hoogte van alle ontwikkelingen en wordt er kritisch gekeken naar haar vaardigheden, zodat die nog verder worden aangescherpt.
In het 1e kwartaal van 2017 is Anja wederom naar Jason Vasconi afgereisd, die een workshop gaf in Dublin.
In november 2017 heeft ze Nelson Hodges ontmoet, die zich vooral richt op het opbouwen van een goede relatie tussen mens en hond. Deze workshop was adembenemend en heeft alles tot wat Anja tot nu toe gedaan heeft overstegen. Ze is vastberaden om te zorgen dat ze meer uren met Nelson gaat doorbrengen, zodat ze meer van zijn methode kan gaan toe passen.

Naast al deze op honden gerichte ervaring, is ze al jaren succesvol manager. Het leukste van dit vak vind ze het vergaren en overdragen van kennis, het coachen van mensen en het samenbrengen van mensen, met als doel het beste uit een ieder te krijgen. Het overbrengen van kennis is voor haar als een tweede natuur.

Verder zet ze zich kosteloos in voor asielhonden.