Cesar Millan

Cesar heeft een grote rol gespeeld bij de oprichting van Bureau hond. Hij heeft mij persoonlijk geïnspireerd om net als hemzelf, mijn droom te verwezenlijken. Anja Reinhard is persoonlijk door Cesar Millan opgeleid in zijn "Dog Psycologie Centre" in Amerika. Zij onderhoud nog nog steeds contacten met de hoofd(trainers) van Cesar Millan en heeft daarmee toegang tot nieuwe ontwikkeling op gebied van kennis en methodes.

Veel hondenscholen en trainers in Nederland zeggen volgens zijn methode te werken of hebben een mening over zijn methode, maar hebben nog nooit met Cesar zelf op het veld gestaan of samengewerkt. Er zijn een handvol mensen in Nederland die dit wel hebben mogen ervaren. Mijn ervaring is dat ik zijn methode pas echt ben gaan begrijpen, door te ervaren vanuit welke kalmte hij werkt.
Hij is een van die mensen die een levenslange positieve bijdrage heeft geleverd aan wie ik nu ben en hoe ik wil werken met baas en hond.

Is er dan alleen nog maar Cesar? Nee, Cesar is een van de inspirators en heeft een grote bijdrage geleverd aan het ervaren van een kalme gemoedstoestand om een hond te kunnen trainen/begeleiden. Daarnaast zijn er nog veel meer trainers die mij inspireren en mega resultaten neerzetten. Ik wil van allemaal leren, het omzetten naar een manier die past bij Bureau hond.

Meer weten? Bel of mail, wij willen je graag meer vertellen!