Baas

Bij Bureau hond is elke baas welkom. Ons doel is blije bazen, die genieten van hun hond. De meeste bazen hebben ooit een hond aangeschaft omdat ze daarmee hopen een positieve invulling van hun leven te krijgen. Gezelligheid in huis, lekker uitwaaien op strand of in het bos. Soms lukt dit niet helemaal of loopt dit uit tot grote frustraties. Het komt dan voor dat de baas om de problemen heen gaat werken, zodat het toch nog een beetje houdbaar is met de hond. Of de baas al het gedrag van de hond weet goed te praten, met een mooi verhaal. Ook komt het voor dat de baas het niet meer weet. Bureau hond heeft voor alle bazen de oplossing.

Bureau hond wil samen met de baas aan de slag met de hond. Vanuit rust en met respect, regels en structuur werken we aan een basis die garant staat voor een succesvol baas zijn.

Hond

Bij Bureau hond is elke hond welkom. Ook de zogenoemde “power” honden zijn voor Bureau hond geen probleem, leuk zelfs!

Wij willen graag een kalme hond die stuurbaar is, zodat we trotse bazen krijgen.

Hoewel de meeste bazen die aankloppen van een probleem af willen, zoals agressie, trekken aan de lijn, onrustige en/of bange hond, gaan wij liever in op wat we willen bereiken. Voor de meeste eigenaren is dit een en het zelfde: een kalme hond die stuurbaar is. Voor ons is het dan ook continue de vraag hoe we met een positieve en kalme aanpak van oud gedrag naar nieuw gedrag komen. Daarbij is meestal niet het ongewenste gedrag wat aandacht nodig heeft, maar wat is de oorzaak van dit alles en wat willen we bereiken.

Bureau Hond richt zich op het krijgen van een kalme hond die stuurbaar is. Wij gaan er vanuit dat een hond sturing nodig heeft, zodat veiligheid voor de hond en zijn omgeving is gewaarborgd.

Meer weten? Bel of mail, wij willen je graag meer vertellen!